Yritys

Loocos Net Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen, itsenäinen ja riippumaton ohjelmisto- ja palvelutalo.

Loocos Shop -verkkokaupan kehittämisestä vastaa suomalainen yrityksemme kokonaan omistava ja sitoutunut henkilökuntamme, joten sen tuotekehitys ja jatko ovat vakaalla pohjalla.

Henkilökunnastamme jokainen on jo ansainnut kannuksensa sekä paljon sulkia hattuun erilaisten yrityskilpailuvoittojen lisäksi eri kokoisissa suomalaisissa yrityksissä oman alansa huippuna joko myynnin, markkinoinnin tai ohjelmistoteollisuuden parissa, joten meillä on talossamme monisatavuotinen kokemus.

Yrityksemme on vapaa ulkopuolisista veloista tai sidoksista palvelu- ja laitetoimittajiin.

Asiakaskenttämme on koko Suomi.
Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa, noin kilometrin päässä Tapiolan metroasemasta.

Loocos Shop -verkkokaupan valmistus on aloitettu jo vuonna 1996, joten se on paitsi Suomen niin myös koko maailman ensimmäisiä verkkokauppaohjelmistoja. Olimme myös ensimmäisiä Suomessa, jotka mahdollistivat luottokortti- ja pankkimaksujen käytön verkkokaupoissa.

Pitkä liiketoimintakokemuksemme erilaisten Loocos Shop -verkkokauppojen toimittamisessa alan eturivissä varmistaa, että myös suomalainen lainsäädäntö ja asetusasiat tulevat huomioiduiksi.

Vuosien varrella on Loocos Shop -verkkokauppaohjelmistomme kasvanut ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan yhdeksi markkinoiden monipuolisimmista ohjelmistokokonaisuuksista, jonka palvelupaketista on aina helppo poimia mukaansa tarvittavat osat.

Tiivis ja hyvä yhteystyömme ja verkottumisemme suomalaisten taloushallinto-, toiminnanohjaus- ja varastovalvontajärjestelmiä sekä erilaisia viestintäalustoja valmistavien toimittajien kanssa takaa toteutettujen ratkaisujen teknisen toimivuuden.

Tuotesertifioidut Loocos Shop -jälleenmyyjämme ympäri Suomea palvelevat Teitä huolella ja kertovat Teille mielellään lisää yrityksenne verkkokaupan käyttöönotosta, joten olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meihin nyt saman tien, niin lähin jälleenmyyjämme ottaa Teihin yhteyttä!

Ohessa lisää tietoa Loocos Shop -verkkokaupasta ja sen sopivuudesta myös Teidän liiketoimintaanne.