Integraatiot

Taloushallintoratkaisun toimittajat keskittyvät yleensä omassa liiketoiminnassaan pelkästään asiakkaan sisäiseen taloushallintoon liittyviin kysymyksiin, jolloin yritysten ulkoisen asiakaskunnan Internet- ja verkkokauppatoiminnallisuus jäävät heille helposti kovin vieraiksi.

Loocos Net Oy keskittyy verkkokauppatoimituksiin sekä vaativiin taloushallintointegraatioihin. Vahvuutenamme on monivuotinen yhteistyökokemus Suomen parhaista taloushallintojärjestelmistä sekä kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito, joka takaa kauppiaalle sekä hänen loppuasiakkaalleen parhaan mahdollisen ratkaisun ajasta ja paikasta riippumattta.

Loocos Shop -verkkokauppa voidaankin integroida helposti ja vaivattomasti useisiin suomalaisiin taloushallinnon järjestelmiin, maksupalveluihin, viestintäalustoihin sekä kävijäseurantaohjelmistoihin. Mm. seuraavat järjestelmät ovat jo tällä hetkellä tuettuja:

Visma.net

Visma Fivaldi

Visma Nova

Google: Google Analytics

Google: Google Conversion

Paytrail -maksupalvelu

Maksuturva -maksupalvelu

HansaWorld: Hansa

Cashline Oy: K2000, POS Solution

MaestroYhtiöt: Maestro Taloushallinto

Snoobi Corp.: Snoobi Analytics -kävijäseuranta

Solteq Oyj: TN10, Hics

Siirrettävät tiedot ovat ratkaisukohtaisia, mutta yleensä edellä mainittujen järjestelmien integraatioissa voidaan siirtää seuraavat tiedot automaattisesti ja ajastetusti:

  • halutut tuotetiedot siirretään taloushallinnosta Loocos Shop -verkkokauppaan
  • hinnastotiedot siirretään taloushallinnosta Loocos Shop -verkkokauppaan
  • Loocos Shop -verkkokaupan asiakkaiden tiedot ylläpidetään suoraan taloushallintojärjestelmästä käsin
  • kaikki uudet Loocos Shop -verkkokaupan tilaukset siirtyvät automaattisesti taloushallinnon myyntitilauksiin jatkokäsiteltäviksi.

Loocos Shop -jälleenmyyjämme eri puolella Suomea palvelevat Teitä huolella ja kertovat Teille mielellään lisää, joten olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meihin nyt saman tien, niin lähin jälleenmyyjämme ottaa Teihin yhteyttä!

Loocos Shop -jälleenmyyjillämme on myös taloushallintojärjestelmien myynti- ja asennusedustuksia, joten heidän kauttaan saatte myös hankittua tarpeisiinne parhaiten sopivan taloushallintojärjestelmän.

Loocos Shop -verkkokaupassa on avoimet rajapinnat, joten se on helposti yhdistettävissä myös muihin järjestelmiin, joten olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meihin ja kertokaa käyttämänne järjestelmä, niin palaamme asiaan pikimmiten.