Loocos Shop

Yleistä

Loocos Shop -verkkokauppa on kustannustehokas ratkaisu, joka on laajennettavissa tarpeiden kasvaessa valmiilla lisäosilla.

Loocos Shop -verkkokauppa käy sellaisenaan sekä kuluttajakauppaan, tukkukauppaan että myös suljettuihin järjestelmiin. Katso lista tuotteemme lukuisista, hyvistä ominaisuuksista.

Loocos Shop -verkkokauppa voidaan integroida helposti ja vaivattomasti useisiin suomalaisiin taloushallinnon järjestelmiin ja toiminnanohjausjärjestelmiin.

Asennuskohteita ovat erilaiset myymälät ja huoltoliikkeet kuin myös maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittavat suomalaiset yritykset. Tuotteemme soveltuu myös mainiosti palvelumyyntiin. Loocos Shop -verkkokauppa on tehokas asiakasportaali.

Kuluttajakauppa

Loocos Shop -verkkokaupan teho-ominaisuudet mahdollistavat ratkaisun käyttöönoton kuluttajakauppaan kustannustehokkaasti, nopeasti ja vaivattomasti, itse asiassa lähes saman tien.

Loocos Shop -verkkokaupan sähköiset etukäteismaksutavat varmistavat rahojen saannin, jolloin voitte toimittaa saman tien tilatut tuotteet vaikka kirjekuoressa tai Maksikirjeenä ilman postiennakkoa tai Matkahuollon ennakkoa - ja taas säästyi aikaa ja rahaa!

Loocos Shop -verkkokaupan sisältöä voitte ylläpitää helposti jollakin seuraavista tavoista:

 • kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen selaimen avulla kauppiaalle tarkoitetun helppokäyttöisen ja suomenkielisen Loocos Shop Manager -hallintaohjelmiston kautta, jota voi käyttää millä tahansa Internet-selaimella
 • Excel-tiedoston avulla, johon on helppo tehdä keskitetysti muutokset. Voitte toimittaa meille nykyisen Excel-aineistonne osoitteeseen tuki @ loocos.net , niin katsomme sen läpi
 • järjestelmän voi myös yhdistää suoraan Teidän taloushallintojärjestelmäänne, joka säästää rahaa ylivertaisessa tehokkuudessaan.

Tukkukauppa

Loocos Shop -verkkokauppa käy mainosti tukkukauppaan ja noin puolet toimituksistamme keskittyvätkin tukkukauppojen ratkaisuihin kasvattaen kustannustehokkuutta.

Tukkukaupan osalta Loocos Shop -verkkokaupassamme on lukuisia edistyksellisiä ratkaisuja, joita on mahdollista tarvittaessa myös räätälöidä.

Tukkuhinnoittelun ratkaisemiseksi suosittelemme että ratkaisu yhdistetään suoraan Teidän taloushallintojärjestelmäänne, mutta yhtä hyvin hinnaston ylläpidon voi tehdä Excelillä.

Suljetut järjestelmät

Olemme toteuttaneet kustannustehokkaasti tukuille ja tehtaille täysin kuluttajilta eristettyjä "suljettuja" Loocos Shop -verkkokauppoja. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmään pääsyä rajoitetaan asiakaskohtaisilla tunnuksilla.

"Suljettujen" järjestelmien rakennus tehdään asiakaskohtaisten määritysten mukaan, jolloin saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Loocos Shop -verkkokaupan lukuisat edistykselliset ratkaisut huolehtivat siitä, että tukkukauppaan ja tehtaille tarkoitettu ratkaisu on tehokas ja pitkäikäinen.

Tukkukauppojen ja tehtaiden tapauksisa suosittelemme, että ratkaisu yhdistetetään suoraan Teidän taloushallintojärjestelmäänne, mutta yhtä hyvin hinnaston ylläpidon voi tehdä Excelillä.

Loocos Shop -ominaisuuksia

Loocos Shop -verkkokauppa on yksi markkinoiden ensimmäisestä verkkokaupparatkaisuista, ja se onkin saanut vuosien varrella sisäänsä ennenäkemättömän määrän tuoteominaisuuksia, muun muassa:

 • järjestelmän voi yhdistää suoraan Teidän taloushallintojärjestelmäänne, joka säästää rahaa ylivertaisessa tehokkuudessaan
 • sähköiset etukäteismaksutavat mahdollistavat kuluttajakaupassa luotettavan etukäteismaksamisen luottokorteilla tai pankkitunnuksilla
 • tukkukaupassa voidaan myydä luottopäätöksen antamisen jälkeen laskutuksella
 • kanta-asiakasjärjestelmä hoitaa täysin itsenäisesti ja automaattisesti kuluttaja-asiakkaiden rekisteröinnin kanta-asiakasjärjestelmään, joten kauppias voi keskittyä vain tilausten toimittamiseen
 • kanta-asiakkaille voidaan lähettää kohdennettua markkinointia sähköpostilla helposti yhden napin takaa esim. myymälätapahtumista ja tuoteuutuuksista
 • myös muut asiakasmarkkinoititavat kuten esim. SMS-viestien lähetys sekä suoramarkkinoinnti paperipostituksella ovat mahdollisia eri viestintäalustojen kautta
 • kanta-asiakkaat näkevät myös aikaisemman ostohistoriansa ja voivat helposti uudistaa tilauksensa
 • järjestelmä tukee määräalennuksien antamista eli ostosmäärien kasvaessa voi tuotteen hinta muuttua
 • vaate- ja jalkinekaupan eri kokoja ja värejä sekä pituuksia omaavien tuotteiden myynti onnistuu helposti
 • ratkaisu tarjoaa kävijäseurantatietoja verkkokaupan liikenteestä, joiden avulla voidaan tehdä analytiikkaa liiketoiminnan päätöksien tueksi
 • tarjolla on lukuisia erilaisia valmiita raportteja tuote-, hinta-, asiakas- sekä tilaustiedoista
 • tuotekohtaiset saldotiedot voidaan esittää halutuille asiakkaille tuotekohtaisesti joko kappalemäärinä tai symboleina
 • monikielisyys on tuettuna, esim. suomi/englanti jne.
 • Loocos Shop in-Shop -ratkaisu mahdollistaa yhden ja saman Loocos Shop -verkkokaupan käyttämisen useiden eri jälleenmyyntiyritysten ja heidän eri asiakaskuntiensa osalta. Yksi tukkuyritys voi tilata ratkaisun meiltä keskitetysti ja jakaa sitä kaikkien omien jälleenmyyjiensä sekä heidän loppuasiakkaidensa käyttöön
 • toimitusmaksut ovat määriteltävissä tarvittaessa loppuasiakaskohtaisesti ja ne voivat riippua käytetyistä toimitus- ja maksutavoista, tilauksen loppusumman suuruudesta jne.
 • sähkökirja - järjestelmän kautta voidaan myydä sähköisiä dokumentteja, kuten esimerkiksi sähkökirjoja tai muita tiedostoja, jotka asiakkaat voivat ladata itselleen välittömästi onnistuneen etukäteismaksamisen jälkeen
 • sekä paljon, paljon muuta.

Yhteydenotto

Tuotesertifioidut Loocos Shop -jälleenmyyjämme eri puolella Suomea palvelevat Teitä huolella ja kertovat Teille mielellään lisää, joten olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meihin nyt saman tien, niin lähin jälleenmyyjämme ottaa Teihin yhteyttä!