Caset ja referenssit

Ohessa muutamien Loocos Shop -verkkokauppakauppiaidemme näkemyksiä toimittamistamme ratkaisuista. Jos Te haluatte liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, nin olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä jo tänään!

Risto Hoikkaniemi, Huippu Group Oy - toimisto- ja atk-tarvikkeet, puhtaanapito ja AV-tuotteet

Huippu Group Oy on itsenäinen, yksityisessä omistuksessa oleva toimisto- ja atk-tarvike, puhtaanapito ja AV-tuotteiden maahantuonti sekä markkinointiyritys. Sen henkilökunnalla on aikaisempi pitkä kokemus näiden tuotteiden myymisestä.

Huippu Group Oy valitsi Loocos Shop -järjestelmän käyttöönsä, koska heidän taloushallinto-ohjelmansa toimitusjohtaja antoi vahvan suosituksensa käyttää Loocos Net Oy:tä tässä vaativassa tilausjärjestelmän luomisessa.

Huippu Group Oy:n taloushallinto-ohjelmisto liitettiin suoraan Loocos Shop -tilausjärjestelmään.

Risto Hoikkaniemi, Huippu Group Oy kertoo:
Saimme taloushallintojärjestelmän toimitusjohtajalta suosituksen käyttää Loocos Net Oy:tä. Alusta asti Loocoksen ote asiaan oli innostunut ja asiantunteva. Normaali asiakastilauksemme saattaa koostua jopa kymmenistä tilausriveistä, joten meille on tärkeää, että Loocos Shop -verkkokaupan tilaustiedot viedään automaattisesti taloushallinnon myyntitilausjärjestelmään automaattisesti ja virheettömästi. Kaikki meidän myymämme tuotteet ovat jo pitkään olleet Loocos Shop -verkkokaupassa, ja tarjonnan vaihtuessa onnistuu Loocos Shop -verkkokaupan tuotetietojen ja hintatietojen muuttaminen suoraan taloushallinto-ohjelmasta käsin, joka on aivan huippuhommaa! Säästämme paljon aikaa, vaivaa ja resursseja Loocos Shop -verkkokaupan käytössä. Ratkaisu on maksanut itsensä moneen kertaan takaisin ja Loocos Shop -verkkokaupan käyttö tuottaa meille joka päivä voittoa.

Loocos Shop -tilausjärjestelmän avaaminen tuotantoon oli hyvin nopeaa, koska Huippu Groupilla oli jo valmiina taloushallinto-ohjelmassaan kaikki tarvittavat tiedot.

Loocos Shop -verkkokauppa tukee erittäin hyvin Huippu Group Oy:n omien koulutettujen myyjien sekä heidän jälleenmyyjiensä myyntiä, jotka ohjaavat omat asiakkaansa verkkokaupan tilausjärjestelmän käyttäjiksi.

Ratkaisusta voivat kaikki tehdä tilauksia.

Lisäksi Loocos Net Oy on saanut Huippu Group Oy:n nykyisistä asiakkaista uusia asiakkaita, jotka haluavat myös itselleen vastaavan järjestelmän kuluttaja- tai tukkukauppaan. Toivomme voivamme raportoida Teille onnistumisista myös näiden projektien osalta.

Tutustu Suomen parhaaseen toimisto- ja atk-tarvike, puhtaanapito ja AV-tuotteiden verkkokauppaan: www.huippustore.fi.

Taito Lehmusto, Oy Euro-Tyres Finland Ltd, Leppäkoski - renkaat

Oy Euro-Tyres Finland Ltd on itsenäinen, yksityisessä omistuksessa oleva tukkumyyntiä, maahantuontia ja vientiä hoitava rengastukku, jolla on yli 15 vuoden kokemus renkaiden tukkukaupasta.

Oy Euro-Tyres Finland Ltd valitsi Loocos Shop -järjestelmän käyttöönsä, koska heidän taloushallinto-ohjelmansa valmistaja antoi vahvan suosituksen käyttää Loocos Net Oy:tä tässä vaativassa tilausjärjestelmän luomisessa.

Oy Euro-Tyres Finland Ltd:n taloushallinto-ohjelmisto liitettiin suoraan Loocos Shop -tilausjärjestelmään.

Taito Lehmusto, Oy Euro-Tyres Finland Ltd kertoo:
Loocos Shop -tilausjärjestelmä vakuutti minut toiminnallisuudellaan, koska tilausjärjestelmän tulee olla käytettävissä yötä päivää sekä sen tulee myös selvitä syys- ja kevätkauden suurimpien ruuhkien kävijäpiikeistä. Loocos Shop -tilausjärjestelmä on ollut varmatoiminen ja se on palvellut asiakkaitamme ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä. Loocos Shop -tilausjärjestelmään on jo avausvaiheessa tuotu henkilö-, paketti-, maasto- ja kuorma-auton renkaat. Lisäämme tulevaisuudessa Loocos Shop -tilausjärjestelmään uusia tuotteita, joiden perustaminen käy helposti. Puhelin on soinut vähemmän ja kauppoja on tullut Loocos Shop -verkkokaupan kautta enemmän. Niinhän sen pitääkin olla.

Loocos Shop -tilausjärjestelmän avaaminen tuotantoon oli hyvin nopeaa, koska Euro-Tyresillä oli jo valmiina taloushallinto-ohjelmassaan kaikki tarvittavat tiedot.

Kuukauden kuluttua Loocos Shop -tilausjärjestelmän avaamisesta tuotantoon tehtiin sen kautta jo lähes yksi kolmasosa yrityksen kaikista saapuvista myyntitilauksista. Saapuvien tilauksien määrä kasvaa koko ajan sitä mukaa, kun Oy Euro-Tyres Finland Ltd jakaa tunnuksia omille jälleenmyyjilleen, jotka voivat välittömästi siirtyä Loocos Shop -tilausjärjestelmän asiakkaiksi.

Ratkaisusta voivat tällä hetkellä tehdä rengastilauksia vain valtuutetut jälleenmyyjät. Muut kävijät voivat tutkia laajaa rengasvalikoimaa.

Lisäksi Loocos Net Oy on saanut Oy Euro-Tyres Finland Ltd::n jälleenmyyjistä uusia asiakkaita, jotka haluavat myös itselleen vastaavan järjestelmän kuluttajakauppaan. Toivomme voivamme raportoida Teille onnistumisista myös näiden projektien osalta.

Tutustu Suomen parhaaseen rengastukkukauppaan: www.rengasporssi.fi